Büyükşehir Belediyesi Karapürçek Meşepınarı Mahallesi ve Akyazı Bıçkıdere, Küçücek ile Salihiye mahalleleri arasında asfalt yenileme çalışmaları başlattı. Toplamda 7 kilometrelik güzergâha 7 bin 500 ton sıcak asfalt dökülecek. Meşepınarı Mahallesinde bulunan 1 kilometrelik kısım tamamlandı.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Yol Bakım ve Altyapı Koordinasyon Dairesi Başkanlığı, şehrin muhtelif yerlerinde sürdürdüğü asfalt yenileme çalışmalarına devam ediyor. Bu kapsamda Karapürçek Meşepınarı Mahallesi ve Akyazı Bıçkıdere, Küçücek ile Salihiye mahalleleri arasında asfalt yenileme çalışmaları başlatıldı. Toplamda 7 kilometrelik güzergâhın Meşepınarı mahallesine 1 kilometrelik sıcak asfalt atıldı. 7 bin 500 ton sıcak asfaltın kullanılacağı yenileme çalışmalarında yol içerisinde genişletme ve dolgu çalışmaları ile daha konforlu bir yol vatandaşların hizmetine sunulmuş olacak. Yol Bakım ve Altyapı Koordinasyon Dairesi Başkanlığı’ndan yapılan açıklamada, “Şehrimizin muhtelif yerlerinde yol bakım ve onarım çalışmalarımız devam etmektedir. Asfalt çalışmalarımızın yapıldığı mahallelerde ikamet eden vatandaşlarımızın çalışmalar süresince alternatif yolları tercih etmelerini rica ediyoruz” ifadelerinde bulunuldu.