AKOM Serdivan'da Toplandı

Sakarya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı Afet Koordinasyon Merkezi (AKOM) bu yılın 4’ncü toplantısını Serdivan’da gerçekleştirdi. Toplantı Sakarya Valiliği, Sakarya Büyükşehir Belediyesi, Serdivan Kaymakamlığı, İlçe Belediyeler, Muhtarlar Derneği Başkanlığı ve Kızılay Derneği Başkanlığı yetkililerinin katılımıyla gerçekleşti. Toplantının açılış konuşmasını Sakarya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanı ve AKOM Başkan Yardımcısı Ömer Turan yaptı. Turan, Büyükşehir Belediyesi Afet Koordinasyon Merkezi’nin yapmış olduğu çalışmaları sinevizyon eşliğinde anlattı. Afet Koordinasyon Merkezi (AKOM); Sakarya Valiliği, tüm ilçe belediyeleri, ilgili kamu kurum ve kuruşlarıyla diğer ilçelerde de toplantılarına devam edecek.