Akademi'de 3. Dönem Başlıyor

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı tarafından düzenlenen ‘Büyükşehir Akademisi’nde 3. dönem başlıyor. 3. dönem akademinin içerisinde; Felsefe Okumaları, Tarih Okumaları, Şiir Okumaları, Demokrasi Okumaları, Edebiyat Okumaları ve Yazı Atölyesi yer alacak. Felsefe Okumaları’nda Prof. Dr. Hakan Poyraz, Tarih Okumaları’nda Yrd. Doç. Dr. Ümit Ekin, Şiir Okumaları’nda Şair Ercan Yılmaz, Demokrasi Okumaları’nda Yrd. Doç. Dr. Bünyamin Bezci, Edebiyat Okumaları’nda ve Yazı Atölyesi’nde Yazar Necati Mert dersler verecek.
Akademi için kayıtlar 4 Nisan Pazartesi günü sona eriyor. Akademi’nin dersleri ise Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı’nın binasında yapılacak. Her bir ders haftada 2 ile 3 saat olarak gerçekleştirilecek ve derslerin görüleceği toplam hafta sayısı ise 8 hafta olacak.