AK Parti İl Gençlik Kolları yönetimi tarafından düzenlenen toplantıya katılan Başkan Ekrem Yüce, “Cumhurbaşkanımızın BM 74. Genel Kurulu’nda yaptığı tarihi konuşmayla bir kez daha gurur duyduk. Kirli düzene karşı ‘Dünya 5’ten Büyüktür’ diyebilen, mazlumlara, mağdurlara ses olan Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a güç vermek durumundayız. Sorumluluklarımız ağır. İnşallah siz gençler Sayın Cumhurbaşkanımızın açtığı bu yolda emin adımlarla ilerleyeceksiniz” dedi.

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, AK Parti İl Gençlik Kolları tarafından düzenlenen toplantıya katıldı. İl Gençlik Kolları Başkanı Murat Salih Başer ve yönetimi ile bir araya gelen Başkan Yüce, teşkilat üyelerinin çalışmalarına ilişkin bilgiler aldı, kolaylıklar diledi. İl Gençlik Kolları Başkanı Başer, toplantıya iştirak eden Başkan Yüce’ye teşekkür ederek, sürdürdükleri çalışmalara yönelik paylaşımlarda bulundu.

Büyükşehir şehrin her yerinde
Gençlerin heyecanı ve azminin çalışmalarına güç kattığını ifade ederek sözlerine başlayan Başkan Ekrem Yüce, 6 aylık süreci değerlendirdi: “Şehrimizin ihtiyaçları doğrultusunda gerekli analizleri yapıyoruz. Yoğun bir tempoda çalışmalarımızı sürdürüyoruz. 16 ilçemizin tamamına yayılan bir anlayışla hizmetlerimize devam ediyoruz. Projelerimize kaynak oluşturma noktasında Ankara’da temaslarda bulunuyoruz. Şehrimizde birçok noktada farklı farklı çalışmalar gerçekleştiriyoruz. Biz; şehrimiz için en güzelini hayata geçirmenin gayreti ve derdi içerisindeyiz. İnşallah yeni projeler, yatırımlar ve hizmetlerle Sakarya’ya değer katacağız” dedi.

Nehir Ada projesi göz kamaştıracak
Gençlerle toplantısında şehir için yeni bir müjdeyi de paylaşan Başkan Ekrem Yüce, “Sakarya Nehri’nin kenarında yeni bir yaşam alanını hayata geçireceğiz. 35 bin metrekare alan içerisinde hayat bulacak Nehir Ada projemiz D-100 karayolunun güney tarafında içerisinde çeşitli fonksiyonların yer aldığı göz kamaştıran bir çalışma olacak. Kısa süre içerisinde de projemizin detaylarını kamuoyuyla paylaşacağız. Nehir ile şehri bütünleştirecek çalışmamız sadece şehrimizin değil, misafirlerin de tercih edeceği bir proje olacak” dedi.          

Cumhurbaşkanımızın her daim yanındayız
Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın BM 74. Genel Kurulu’nda yaptığı tarihi konuşmaya da sözlerinde yer veren Başkan Yüce, “Gurur duyduk. BM’de yaptığı konuşmayla mazlum coğrafyaların duygularına tercüman olan bir lidere sahibiz. Kirli düzene karşı ‘Dünya 5’ten Büyüktür’ diyebilen, mazlumlara, mağdurlara ses olan Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a güç vermek durumundayız. Sorumluluklarımız ağır. İnşallah siz gençler Sayın Cumhurbaşkanımızın açtığı bu yolda emin adımlarla ilerleyeceksiniz. AK Partimizin davasını geleceğe taşıyacak, mazlum ve mağdurların sesi olmaya devam edeceksiniz. Rabbim çalışmalarınızı kolaylaştırsın, azminizi arttırsın” dedi.