Aile En Temel UnsurdurAile En Temel UnsurdurAile En Temel UnsurdurAile E

Sürdürülebilir ve mutlu evlilik
Sağlık ve Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Davut Yüce, evlilikte mutluluğun önemine değinerek, “Evlilik insan hayatında en önemli evrelerden biridir. Hayatımızda en temel unsur aile kurumudur. Evlenen bireyler evliliğin kendine yükledikleri görev ve sorumlulukları bilmelidir. İşte bu eğitimlerle, evlenecek bireylere, evliliğin kendilerine uyumlu, sürdürülebilir mutlu bir evlilikte bireylere düşen rol paylaşımlarını bilgilendirmeyi amaçlamaktayız. Eğitimi başarıyla tamamlayan arkadaşlarımızı tebrik ediyorum” diye konuştu.

Her ilçeye ulaşıyoruz
Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Kerem Toprak ise evliliğin sağlam temellere dayanması gerektiğinin altını çizdi. Toprak, “Gerçekleştirdiğimiz eğitimle birlikte her ilçemize ulaşmış bulunuyoruz. Eğitim sadece evlenme öncesindeki çiftlere değil, evli çiftlerimize de verilecek. Herkesin özveri ile çalışacağına inanıyorum. Sertifika alan eğiticilerimize çalışmalarında başarılar diliyorum” şeklinde konuştu.