Ahmet Tabakoğlu'na Saygı Gecesi

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Kültür Sanat Etkinlikleri Kasım ayı programı tüm hızıyla devam ediyor. Ustalara Saygı etkinlikleri kapsamında daha önce Hilmi Yavuz, Rasim Özdenören, Halil İnalcık, Kemal Karpat, Ali Haydar Haksal ve Sadettin Ökten gibi Türkiye’nin önde gelen isimlerini Sakaryalılarla buluşturan Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı şimdi de Türk İktisat Tarihi’nin büyük ustası Prof. Dr. Ahmet Tabakoğlu’na Saygı Gecesi düzenleyecek.  Prof. Dr. Gülfettin Çelik, Prof. Dr. Erol Özvar, Prof. Dr. Arif Bilgin, Doç. Dr. Rahmi Deniz Özbay ve Yard. Doç. Dr. Fahri Solak, Ahmet Tabakoğlu’nu tüm yönleriyle anlatacak. 29 Kasım Perşembe günü AKM’de gerçekleştirilecek program, saat 19.00’da başlayacak.