Büyükşehir Belediyesi Ramazan Etkinlikleri kapsamında usta sanatçı Ahmet Özhan, Açık Hava Sahnesi’nde vatandaşlarla buluştu. Bir saati aşkın süre boyunca sahnede kalan Özhan, en beğenilen Türk Sanat Müziği ve Tasavvuf Müziği eserlerini Sakaryalılar için seslendirdi.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı 21. Ramazan Etkinlikleri tüm hızıyla devam ediyor. Program kapsamında Sakarya Park Açık Hava Sahnesi, ayın ruhuna, özelliğine uygun etkinliklere ev sahipliği yapıyor. Bugüne kadar çeşitli film gösterimleri, mehter gösterileri, Bedirhan Gökçe ve Umut Mürare konserlerinin gerçekleştirildiği amfi sahnede bu kez Klasik Türk Müziği ve Tasavvuf Müziğin usta sanatçılarından Ahmet Özhan Sakaryalılarla buluştu.

Türk Sanat ve Tasavvuf Müziği eserleri
Vurmalı, üflemeli ve telli çalgılardan oluşan orkestrasıyla bir saat aşkın süre boyunca sahnede kalan Özhan, en beğenilen Tasavvuf ve Türk Sanat Müziği eserlerini Sakaryalılar için seslendirdi. Gerçekleştirilen buluşmadan duyduğu memnuniyeti de dile getiren usta sanatçı, Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu’na ve konsere yoğun ilgi gösteren Sakaryalılara teşekkür etti. Konserin ardından Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Fatih Turan; Ahmet Özhan’ı tebrik ederek, günün anısına çiçek takdim etti.