Karapürçek’in Ahmediye ve Mecidiye Mahalleleri arasında başlatılan sıcak asfalt çalışmaları tamamlandı. Mahalle muhtarları yapılan çalışmalar dolayısıyla Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür etti.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Yol Bakım ve Altyapı Koordinasyon Dairesi Başkanlığı tarafından şehir merkezi ve 16 ilçede sürdürülen sıcak asfalt çalışmaları devam ediyor. Karapürçek’e bağlı Ahmediye ve Mecidiye Mahalleleri arasında başlatılan asfalt serim işlemleri tamamlanırken, 4 kilometrelik uzunluğa sahip arterde 4 bin 500 ton asfalt kullanıldı. Mahalle muhtarları çalışmalar dolayısıyla Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür etti.

Yol genişletildi
4 kilometrelik grup yolunun önce genişletildiğini daha sonra ise dolgu işlemleri ile sıcak asfalt işlemlerinin yapıldığını söyleyen Ahmediye Mahallesi Muhtarı Burhan Biçer, “Yollarımızın eski hali çok bozuk ve dardı. Maddi hasarlı kazalarımız çok oluyordu. 20 yıllık bir sıkıntımız vardı. Sağ olsun bu sıkıntımızı Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Zeki Toçoğlu duydu ve yolumuz yeni yüzüne kavuştu. Başta Büyükşehir Belediye Başkanımız olmak üzere Karapürçek Belediye Başkanımıza ve emeği geçen tüm çalışanlara mahalle halkımız adına çok teşekkür ediyorum. Bizi büyük bir dertten kurtardılar” ifadelerini kullandı.

Sıkıntılar sona erdi
Mecidiye Mahallesi Muhtarı Mehmet Emin Karadaş, “Yıllardan beri sıkıntısını çektiğimiz mahalle yolumuz bugün sıcak asfalta kavuştu. 15-20 yıldır bu sıkıntıyı çekiyorduk. Bizi bu sıkıntıdan kurtaran Büyükşehir Belediye Başkanımıza çok teşekkür ediyorum. Sıcak asfaltın gelmesinden sonra mahalle halkımızın yüzü gülüyor. Yıllardan beri bu hizmeti bekliyorduk bugüne nasip oldu. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Allah razı olsun.”