Büyükşehir Akademi’de ‘Her Şehir Bir Tarih: Yerinde Tarih Söyleşileri’ eğitimlerinde genç gezginciler, Taraklı ve Göynük’te incelemelerde bulundu.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından 11 farklı ders başlığında başlatılan Büyükşehir Akademi ‘Her Şehir Bir Tarih: Yerinde Tarih Söyleşileri’nde eğitimler devam ediyor. Doç. Dr. Haşim Şahin refakatinde tarihi yapıları yerinde görme ayrıcalığı yaşayan öğrenciler, bu mekanların şahitlik ettiği tarihi olayları yerinde anlatımlar ile öğreniyor. Bu haftaki incelemelerini Taraklı ve Göynük’te gerçekleştiren genç gezginler, bölgenin ev sahipliği yaptığı tarihi olayları Şahin’den dinledi. Öğrenciler dersin sonunda gerçekleştirilen programlar için Büyükşehir Belediyesine teşekkür etti.