Büyükşehir Belediyesi tarafından şehrin muhtelif yerlerinde asfalt yenileme çalışmaları devam ediyor. ‘Adapazarı-Söğütlü’ arasında yer alan Çamyolu, Göktepe, Taşkısığı, Akarca ve Küçük Söğütlü Mahallelerini kapsayan 10 kilometrelik arterin yenilenme çalışmalarında 4 kilometrelik alana 4 bin 500 ton sıcak asfalt döküldü.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından Adapazarı-Söğütlü arasında yer alan Çamyolu, Göktepe, Taşkısığı, Akarca ve Küçük Söğütlü Mahallelerini kapsayan 10 kilometrelik arterde başlatılan yenileme çalışmaları devam ediyor. 10 kilometrelik arterin 4 kilometrelik kısmı tamamlanırken; toplamda ise 4 bin 500 ton sıcak asfalt döküldü. Yol Bakım ve Altyapı Koordinasyon Dairesi Başkanlığı’ndan yapılan açıklamada, “Adapazarı-Söğütlü arasında gerçekleştirdiğimiz arter yenileme çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Çalışmalar kapsamında yol içerisinde trafik sıkıntısı çekilmemesi adına vatandaşlarımızın alternatif güzergâhları (Adapazarı-Karasu Bölünmüş Yolu, Taşkısığı-Harmantepe-Akçakamış-Söğütlü Yolu) kullanmaları önemle rica olunur” ifadelerine yer verildi.