61 Ton Elektronik Atık Bertaraf Edildi

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı tarafından yürütülen Elektronik Atık Toplama Projesi üniversite, okullar ve vatandaşların katılımıyla her geçen gün daha da büyüyor. Sağlanan işbirliği çerçevesinde bugüne kadar 61 bin 164 kilogram elektronik atık kontrollü bir şekilde bertaraf edildi. Kurumlar ve vatandaşların ALO Çözüm Masası 153 ve Büyükşehir Belediyesi’nin 44 44 0 54 numaralarını arayarak katılım sağladığı projede, elektronik atıklar Büyükşehir ekipleri tarafından teslim alınıyor. Ayrıca dileyen vatandaşlar Büyükşehir Belediyesi hizmet ve teknik birimler binaları, Kent Konseyi Binası, Adapazarı Belediyesi, Serdivan Belediyesi Zabıta Müdürlüğü, Akyazı Belediyesi, Karaman, Camili ve Korucuk Mahalle Muhtarlıkları’nda bulunan geri dönüşüm kutularına da elektronik atıklarını bırakabiliyor.