SGM yeni dönem eğitimleri devam ediyor. Merkezde geniş branş yelpazesiyle eğitimler sunulduğunu ifade eden Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Davut Yüce, “Yaklaşık 4 bin öğrencimiz ile birlikte yeni şeyler öğrenmenin mutluluğunu yaşıyoruz” dedi.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı bünyesinde faaliyet gösteren Sosyal Gelişim Merkezi’nde eğitimler devam ediyor. Yaklaşık 4 bin öğrenci ile birlikte yeni dönem eğitimlerini sürdürdüklerini ifade eden Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Davut Yüce, öğrencilerin öğrendikleri faydalı bilgilerin yanında kendi yeteneklerini de keşfettiklerini belirtti.

Motive Oluyoruz
Yüce, “Bu yılda zengin bir branş yelpazesi ile öğrencilerimize eğitimler sunuyoruz. Akıl oyunları, satranç, değerler eğitimi, drama-diksiyon-ritim, tasarım, mutfak, İngilizce, Arapça, resim, gitar, ney, bağlama ve bilgisayar tasarım branşlarında eğitimlerimiz var. Ayrıca Tiyatro, Türk Müziği Çocuk Korosu, Maket Yapımı Atölyesi, Becerikli Eller Atölyesi ve Drama ve İlkyardım Atölyesi olmak üzere 5 atölyemizde çalışmalarımız arasında yer alıyor. Ailelerimizde merkezimizin çalışmalarından oldukça memnun. Çocuklarımızın mutluluğuna da şahit olmak bizleri motive ediyor” diye konuştu.