AK Parti Sapanca İlçe Kongresi’ne katılan Başkan Ekrem Yüce, “Sapanca’da ekiplerimiz yoğun bir şekilde çalışıyor. İlçemizde 23 kilometreye ulaşan 25 bin ton asfalt çalışması gerçekleştirdik. 15 milyonluk yatırımla Sapanca İçmesuyu Projesini hayata geçiriyoruz. Sapanca’nın 2050 yılına kadar su problemini ortadan kaldırıyoruz. Hayırlı olsun” dedi. İl Başkanı Tever, 200 bin üye hedefi için çalışmalarını sürdürdüklerini söyledi.

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, AK Parti Sapanca İlçe Kongresi’ne katıldı. Sapanca Özkum Tesisleri’nde gerçekleştirilen buluşmada AK Parti İl Başkanı Yunus Tever, AK Parti Bolu Milletvekili Fehmi Küpçü, AK Parti 25. Dönem Milletvekili Ali İnci, ilçe belediye başkanları, ilçe başkanları, teşkilat mensupları, STK temsilcileri ve davetliler yer aldı. AK Parti Sapanca 7. Olağan Kongresi’nin ardından Yunus Gümüşel yeniden ilçe başkanı seçildi.

AK Parti milletin partisidir
Programın açılış konuşmasını yapan AK Parti Sapanca İlçe Başkanı Yunus Gümüşel, “Bugün yeniden bismillah diyerek gerçekleştirdiğimiz kongremizin hayırlı olmasını diliyorum. Bu asil görevi bizlere layık gören herkese şükranlarımı sunuyorum. 18 yılını millete hizmet için geçirmiş bir partinin mensuplarıyız. İlk günkü aşkla ve heyecanla çalışmaya devam edeceğiz. AK Parti milletin partisidir, milletin derdiyle dertli, sevdasıyla sevdalıdır. Dünyadaki bütün mazlumların umudu AK Parti’dir. Biz seferle yükümlüyüz zafer Allah’tandır. İlk günkü gibi azimle çalışmaya devam edeceğiz. Yol ve dava arkadaşlarıma gayret ve mücadeleleri dolayısıyla teşekkür ediyorum” dedi.

19 yıllık hizmet siyaseti
Sapanca Belediye Başkanı Özcan Özen, “Kongremizin hayırlara vesile olmasını diliyorum. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde Türkiye olarak yeni bir döneme giriyoruz. Bu dönemde yine yenilenen teşkilatlarımız, partimizin sürükleyici gücü olacaktır. Bizim en büyük referansımız, 19 yılda ülkemize kazandırdığımız hizmetler ve yatırımlardır. Birileri bu hizmetleri inkâr etse de bizler milletimize en doğru ve etkili şekilde anlatacağız. AK Parti hareketinin bir neferi olmaktan, sırtını Hakk’a ve halkına yaslayan Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve sizler gibi dava arkadaşlarına sahip olmaktan gurur duyuyorum” diye konuştu.

Güçlenerek yola devam
Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, “Bizler dava insanlarıyız. Bizim hedeflerimiz ve ideallerimiz var. İnsanlığa hizmet için varız. Hamdolsun AK Parti çatısı altında hemşehrilerimize, milletimize hizmet etmenin gururunu yaşıyoruz. Demokrasinin en güzel örneğinin yaşandığı kongrelerin ardından partimizin hedeflerine ulaşması için gayret göstereceğiz” dedi.

Hizmetlerimiz Sakarya’nın tamamı içindir
Başkan Ekrem Yüce, “Büyükşehir Belediyesi olarak Sakarya’nın tamamına yayılan bir hizmet anlayışıyla hareket ediyoruz. Kocaali’den Geyve’ye, Kaynarca’dan Sapanca’ya toplamda 500 bin ton asfaltı yollarımızla buluşturduk. 30 farklı noktada ekiplerimiz çalışmalarını sürdürüyor. Sapanca’da da ekiplerimiz yoğun bir şekilde çalışıyor. İlçemizde 23 kilometreye ulaşan 25 bin ton asfalt çalışması gerçekleştirdik. 15 milyonluk yatırımla Sapanca İçmesuyu Projesini hayata geçiriyoruz. Sapanca’nın 2050 yılına kadar su problemini ortadan kaldırıyoruz. Desteklerini esirgemeyen genel başkan yardımcımıza, milletvekillerimize, il başkanımıza teşekkür ediyor, Sapanca 7. Olağan Kongresi’nin hayırlara vesile olmasını diliyorum” diye konuştu.

Hedef 200 bin üye
AK Parti İl Başkanı Yunus Tever, “Kongreler inancımızın pekiştiği günlerdir. Cumhurbaşkanımızın önderliğinde Türkiye’de, Sakarya’da ve Sapanca’da çok güzel hizmetler yapacağız. AK Parti ailesi olarak Cumhurbaşkanımızın talimatıyla üye seferberliği başlattık. 155 bin üyeye sahibiz. Hedefimizi 200 bin olarak belirledik ve teşkilatımızın tüm kademeleriyle birlikte bu hedefe ulaşacağız. Kongremizin hayırlara vesile olmasını temenni ediyor, Sapanca İlçe Başkanımız Yunus Gümüşel ve yönetimine muvaffakiyetler diliyorum” dedi.