Büyükşehir Belediyesi Kültür Sanat Etkinlikleri, AKM’de düzenlenen ‘100. Yılında Çanakkale Ruhu’ özel etkinlik programları ile devam etti.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı tarafından düzenlenen Mart Kültür Sanat Etkinlikleri tüm hızıyla devam ediyor. ‘100. Yılında Çanakkale Ruhu’ özel etkinlik takvimi kapsamında AKM’de gerçekleştirilen programda Adapazarı İmam Hatip ve İMKB Sakarya Mesleki Teknik Anadolu Liseleri öğrenci ve öğretmenleri ‘Çanakkale Yolun Sonu’ film gösteriminde bir araya geldi. Programın devamında öğrenci ve öğretmenler, ‘100. Yılında Çanakkale Savaşları’  Fotoğraf Sergisi’ni gezdi. AKM Sergi Salonu’nda açılışı gerçekleştirilen fotoğraf sergisi 13 Mart Cuma gününe kadar ziyaret edilebilecek.