Büyükşehir Belediyesi Şubat Kültür Sanat Etkinlikleri David Mackenzie’nin yönetmenliğini üstlendiği ‘Yüksek Risk’ filminin gösterimi ile devam etti.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Şubat Kültür Sanat Etkinlikleri özel sinema gösterimi ile devam etti. Ofis Sanat Merkezi’nde gerçekleştirilen gösterimde 2014 yılı İngiltere yapımı ‘Yüksek Risk’ filmi Sakaryalı sinemaseverlerin beğenisine sunuldu. Film, salonu dolduran kültür sanat dostlarından tam not aldı.

Filme yoğun ilgi
Dramatik anlatıyı ele alan film, şiddet olaylarına karıştığı için çocuk hapishanesine düşen fakat kısa sürede şiddete duyduğu şaşırtıcı eğilim nedeniyle yetişkin bölümüne transfer olan Oliver’in öyküsü anlatıyor. Oliver, her adımda babasının başına gelen olayların sır perdesini aralarken, tahmin bile edemeyeceği bir öykünün öznesi haline gelmiştir. Sakaryalı sinemaseverlerle buluşan film David Mackenzie’nin imzasını taşıyor. Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığından yapılan açıklamada, “Filme yoğun ilgi gösteren kültür sanat dostlarına teşekkür ediyoruz. Özel sinema gösterimlerimiz Mart ayında da devam edecek” denildi.