Büyükşehir Belediyesi Ocak Kültür Sanat Etkinlikleri, OSM’de gerçekleştirilen ‘Snowden’ filminin gösterimi ile devam etti.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı, Dünya sinemasından önemli başyapıtları beyazperdeye yansıtmaya devam ediyor. Son olarak Ofis Sanat Merkezi’nde gerçekleştirilen sinema gösteriminde ‘Snowden’ isimli film izlendi. Çok sayıda sinemaseverin katıldığı film gösterimi vatandaşların beğenisini kazandı. Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı tarafından yapılan açıklamada, “Ocak Kültür Sanat Etkinliklerimiz içerisinde yer alan sinema gösterimleri ‘Snowden’ filmi ile sona ermiştir. Şubat ayında da yeni gösterimleri izleyicileriyle buluşturacağız” ifadeleri kullanıldı.