Büyükşehir Belediyesi Mart Kültür Sanat Etkinlikleri Arnaud Desplechin’nin yönetmenliğini üstlendiği ‘Düş ve Gerçek’ filminin gösterimi ile devam etti.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Mart Kültür Sanat Etkinlikleri sinema gösterimi ile devam etti. Ofis Sanat Merkezi’nde gerçekleştirilen gösterimde 2014 yılı Fransa yapımı ‘Düş ve Gerçek’ filmi Sakaryalı sinemaseverlerin beğenisine sunuldu. Film, salonu dolduran kültür sanat dostlarından tam not aldı.

Filme yoğun ilgi
Dramatik anlatıyı ele alan film, aralarında hiçbir ortak nokta bulunmayan iki adam arasındaki dostluğun başlangıcı olan karşılaşma öyküsünü anlatıyor. Benico Del Turo ve Matheu Amalrıc’in başrollerini paylaştığı film, Arnaud Desplechin’nin imzasını taşıyor. Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığından yapılan açıklamada, “Filme yoğun ilgi gösteren kültür sanat dostlarına teşekkür ediyoruz. Özel sinema gösterimlerimiz önümüzdeki haftalarda da devam edecek” denildi.