Pamukova’da devam eden asfalt çalışmaları ile ilgili açıklamalarda bulunan Yol Bakım ve Altyapı Koordinasyon Dairesi Başkanı Haydar Akbulut, “Yalnızca bu asfalt sezonunda ilçemizde 30 bin tonluk asfalt çalışmasını hayata geçirdik. Pamukova’nın çehresinin değiştiğini söyleyebiliriz. Şuan toplam uzunluğu 20 kilometre olan arter yepyeni bir görünüme kavuştu” dedi.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Yol Bakım ve Altyapı Koordinasyon Dairesi Başkanı Haydar Akbulut şehrin güney ucu Pamukova’da devam eden asfalt çalışmaları ile ilgili açıklamalarda bulundu. Şehir merkezi ve 16 ilçe grup yolunda ‘Şehir Senin İçin Yenileniyor’ sloganıyla önemli çalışmaların hayata geçirildiğini kaydeden Akbulut, Pamukova’ya yalnızca bu sezon 30 bin ton asfalt atıldığı bilgisini paylaştı.

30 Bin Ton Asfalt
Akbulut şunları söyledi; “Bildiğiniz üzere daha önce SASKİ’nin Pamukova’da içmesuyu ve altyapı anlamında çok ciddi yatırımları söz konusu oldu. İlçenin altyapısı baştan aşağıya yenilendi. Biz de asfalt ekiplerimiz aracılığıyla SASKİ’nin çalışmalarını tamamladığı bölgelerde asfalt atağı başlatmış durumdayız. Geldiğimiz noktada yalnızca bu asfalt sezonunda ilçemizde 30 bin tonluk asfalt çalışmasını hayata geçirdik. Bu çok ciddi bir rakamdır. Pamukova’nın çehresinin değiştiğini söyleyebiliriz. Elbette daha çalışmalarımız bitmedi. SASKİ’nin projelerini tamamladığı alanlarda bu kez biz devreye giriyoruz.”

Pamukovalılara Teşekkür
“Önümüzdeki hafta itibariyle çalışmalarımızın çok büyük bir kısmı tamamlanmış olacak. Bundan sonraki süreç ise yine aynı şekilde ilerleyecek. SASKİ planladığı projeler kapsamında altyapı, içmesuyu ve yağmursuyu konusunda gereken ne varsa diğer bölgelerde yapacak. Biz de ardından çalışmalarımızı başlatacağız. Şuan toplam uzunluğu 20 kilometre olan arter yepyeni bir görünüme kavuştu. Pamukova için daha güzel gelişmeleri birlikte yaşayacağız. Bir parantez açıp Pamukova Belediyemize ortaya koydukları uyum ve koordinasyon için teşekkür ediyoruz. Tabi en büyük teşekkürü Pamukovalı hemşerilerimiz hak ediyorlar.  Göstermiş oldukları sabır için Pamukovalı kardeşlerimize ayrıca teşekkür ediyoruz. Ne yapıyorsak Pamukova için beraberce yapıyoruz. Hayırlı olsun.”