Büyükşehir Belediyesi tarafından ‘Şehir Senin İçin Yenileniyor’ sloganıyla başlatılan asfalt çalışmaları Adapazarı İnönü Caddesi’nde devam ediyor.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından ‘Şehir Senin İçin Yenileniyor’ sloganıyla başlatılan dönüşüm çalışmaları Adapazarı İnönü Caddesi’nde devam ediyor. Güzergahın birinci kat asfaltını tamamlamak üzere olduklarını ifade eden Fen İşleri Dairesi Başkanı Ali Oktar, “2 bin metrelik güzergahtaki yenileme çalışmalarımızda ilk kat asfalt serim işlemleri tamamlanmak üzere. Bordür ve tretuvar çalışmalarının ardından ikinci kat asfalt serimini de yaparak; caddeye son halini kazandırmış olacağız” diye konuştu.

Sıra Bordür ve Tretuvarlarda
Oktar açıklamalarını şu şekilde sonlandırdı; “Ünal Ozan Caddesi’nde başlayan çalışmalarımız Dibektaş ve İnönü Caddeleriyle devam etti. İnönü Caddesi’nde ilk olarak deforme olan asfaltı kaldırdık. SASKİ bölgede yağmursuyu çalışmaları gerçekleştirdi. Aynı zamanda cadde fiber internetle buluştu. Şimdi bordür ve tretuvar çalışmalarını tamamlayıp, caddeyi ikinci kat asfalta hazır hale getireceğiz. Hayırlı olsun.”