Hendek ilçe merkezi ve devlet hastanesi arasındaki ulaşımda kullanılacak 12 özel halk otobüsü için ihaleye çıkacaklarını açıklayan Ulaşım Dairesi Başkanı Fatih Pistil, “Toplu taşımada maksimum vatandaş memnuniyeti hedefimiz doğrultusunda Hendek ilçe merkezi ile inşası tamamlanan Hendek Devlet Hastanesi arasındaki hatta kullanılacak 12 araç için ihaleye çıkıyoruz” dedi.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanı Fatih Pistil, özel halk otobüsü filosuna 12 yeni aracın daha dâhil edileceğini açıkladı. Yeni araçlar için 30 Haziran Perşembe günü ihaleye çıkılacağını aktaran Fatih Pistil, bir hat için 10 yıllık muhammen bedelin 87 bin TL+KDV olduğunu söyledi. Pistil ayrıca yeni araçların Hendek ilçe merkezi ile inşası tamamlanan Hendek Devlet Hastanesi arasındaki hatta kullanılacağını açıklamalarına ekledi.

Toplu Taşımada Büyük Adım
Fatih Pistil şunları söyledi; “Toplu taşımada maksimum vatandaş memnuniyeti hedefimiz doğrultusunda 12 özel halk otobüsünü daha şehrimize kazandırıyoruz. Yeni araçlar için 30 Haziran Perşembe günü ihaleye çıkacağız. İhalemiz Devlet İhale Kanunu’nun 45. maddesi gereğince açık teklif usulü ile gerçekleştirilecek. Yeni araçlar Hendek ilçe merkezi ile inşası tamamlanan Hendek Devlet Hastanesi arasındaki hatta kullanılacak.”

İhale 30 Haziran’da
“İhale şartnamesinde bir hat için 10 yıllık muhammen bedel 87 bin TL+KDV olarak açıklandı. 12 aracın 10 yıl süre ile çalıştırılmasını öngören bu ihale inşallah Hendek ilçe ulaşımı adına da önemli bir gelişme olacak. İhaleye katılmak isteyen isteklilerimiz Büyükşehir Mali Hizmetler Dairesi Başkanlığı’ndan ihale şartnamelerine ulaşabilirler. Ayrıca ihaleyle ilgili tüm katılım evrakları eksiksiz olarak 30 Haziran Perşembe günü, saat 14.00’a kadar Büyükşehir Belediyesi Gelirler Şube Müdürlüğü’ne teslim edilebilir. İhalemiz saat 14.30’da başlayacaktır. Şimdiden hayırlı olmasını diliyoruz.”