Büyükşehir İlkbahar Yürüyüşleri ile ilgili değerlendirmelerde bulunan Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı İbrahim Aktürk, “Şehrin yaylaları, eşsiz parkurları ve doğayla iç içe olan gezi alanlarında toplam 112 kilometrelik keşif gerçekleştirdik. Bu dönem bin 360 doğa tutkunu vatandaşımız bizlerle birlikte oldu. Sonbahar döneminde yürüyüşlerde yeni sürprizlerimiz olacak” dedi.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından yılda iki dönem olarak düzenlenen doğa yürüyüşlerinde bahar dönemi sona erdi. 8 hafta süren yürüyüş takvimi ile ilgili değerlendirmelerini paylaşan Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı İbrahim Aktürk, şehrin yaylaları, eşsiz parkurları ve doğayla iç içe olan gezi alanlarında toplam 112 kilometrelik keşif gerçekleştirdiklerini söyledi. Aktürk ayrıca sonbahar dönemi için doğa tutkunlarını yeni sürprizlerin beklediğini de paylaştı.

Bin 360 Doğa Tutkunu
Aktürk, “Bu dönem Taraklı Karagöl-Sultanpınarı, Pamukova Kaymakamsuyu, Serdivan Aşağıdereköy-Kazımpaşa, Hendek Öküzovası, Geyve Doğançay, Kaynarca Oflak, Hendek Turnalık ve Karasu Maden Deresi parkurlarını doğaseverler ile birlikte aştık. Şehrin eşsiz güzelliklerini yürüyüşler boyunca birlikte keşfettik. Toplam 112 kilometrelik bir keşif gerçekleştirdik. Bu dönem bin 360 doğa tutkunu vatandaşımız bizlerle birlikte oldu. Sonbahar döneminde yürüyüşlerde yeni sürprizlerimiz olacak” diye konuştu.