Büyükşehir Belediyesi Yaşayarak Öğrenme Macera Parkı’nda Güz Dönemi kayıtları devam ediyor. Sadece hafta sonu eğitimlerin gerçekleştirileceği Park’ta ilk ders zili 10 Ekim Cumartesi günü çalacak.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı’ndan yapılan açıklamada, “Yaşayarak Öğrenme Macera Parkı’nda güz dönemi kayıtları devam ediyor. 7 – 14 yaş arası öğrencilerin katılabileceği güz dönemi eğitimleri 10 Ekim’de başlayacak. Sadece hafta sonlarında katılımcıları ağırlayacak olan Macera Park’ta tasarım, fotoğrafçılık, geleneksel okçuluk, akıl oyunları, spor tırmanışı gibi çeşitli branşlarda ücretsiz eğitimler sunulacak. Güz dönemi eğitimlerine kayıt yaptırmak isteyen vatandaşlar Büyükşehir Belediyesi kurumsal internet sayfası (www.sakarya.bel.tr) üzerinden ön kayıt işlemlerini tamamlayabilirler. Eğitimler ile ilgili ayrıntılı bilgi almak isteyenler ise 221 40 60 numarasını arayabilirler” denildi.