Büyükşehir Belediyesi tarafından taşeron işçilerin kadroya geçeceği yeni uygulamaya kabul edilen personellerin listesi açıklandı. Büyükşehir Belediyesi bünyesinde çalışan bin 92 taşeron personelin başvurusu kabul edildi. İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanı Alpay Şirin, “Başvurusu kabul edilenlerin sınav tarihleri belediyemiz internet sitesinden duyurulacaktır. Hayırlı olsun” dedi.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanlığı tarafından taşeron işçilerin kadroya geçeceği yeni uygulamaya kabul edilen personellerin listesi açıklandı. Başvuruların ardından oluşturulan tespit komisyonu, belirlenen kriterler doğrultusunda incelemelerde bulundu ve Büyükşehir Belediyesi bünyesinde çalışan bin 92 taşeron personelin başvurusu kabul edildi. Başvuru sonuçları Büyükşehir Belediyesi’nin kurumsal internet sayfası üzerinden paylaşıldı.

Hayırlı olsun
İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanı Alpay Şirin, “Taşeron işçilerin kadroya geçeceği yeni uygulama kapsamında başvuruları kısa süre önce tamamlamıştık. Kriterlerin değerlendirilmesinin ardından bin 92 personelimizin işçi statüsüne geçme talebi kabul edildi. Başvuru sonuçlarına itiraz; 21 Şubat Çarşamba tarihinden 23 Şubat Cuma gününe kadar Sakarya Valiliği’ne veya Sakarya Valiliği’ne iletilmek üzere belediyemiz Yazı İşleri ve Arşiv Şube Müdürlüğü’ne yapılacaktır. Sınava girmeye hak kazananlara ait kesin liste; valilik bünyesinde teşkil edilen İtiraz Komisyonu’nun itirazları değerlendirmesi ve kararı neticesinde kesinleşecek. Daha sonra ise başvurusu kabul edilenlerin sınav tarihleri belediyemiz internet sitesinden duyurulacaktır. Hayırlı olsun” dedi. Konuyla ilgili detaylı bilgi için;

http://www.sakarya.bel.tr/tr/Haber/hizmet-alimi-personelinin-dikkatine/13031