İmar ve Şehircilik Dairesi’ne Deverenli atandı

Sakarya Büyükşehir Belediyesi İnsan Kaynakları Dairesi Başkanlığı’ndan yapılan açıklamada, “İmar ve Şehircilik Dairesi Başkanlığı’na uzun yıllardır Adapazarı Belediyesi Başkan Yardımcılığı görevinde bulunan Mustafa Deverenli atanmıştır. Deverenli’ye Büyükşehir Belediyesi ailesine hoş geldin diyor, yeni görevinde başarılar diliyoruz” ifadeleri kullanıldı.

Mustafa Deverenli kimdir?
1969 Yılı Bolu ili Kıbrıscık İlçesinde doğan Mustafa Deverenli, İlkokul, Ortaokul ve Lise öğrenimimi burada tamamladıktan sonra 1986 yılında Dokuz Eylül Üniversitesi İzmir Meslek Yüksek Okulu Tapu Kadastro Bölümünü kazanarak 1988 yılında buradan mezun oldu. 1990 yılına kadar özel Harita kadastro Mühendislik bürosunda çalıştı. Yine aynı yıl İstanbul Teknik Üniversitesi İnşaat Fakültesi Jeodezi Fotoğrametri Mühendisliği Bölümünü kazanarak 1993 yılında bu bölümden Harita Kadastro Mühendisi Unvanı ile mezun oldu. Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü Ankara Bölge Müdürlüğü, Keçiören Kadastro Müdürlüğü ve Kadastro Dairesi Başkanlığı, Fen Dairesi Başkanlığı, Bolu Kadastro Müdürlüğünde mühendis unvanı ile çalıştı. Ardından aynı kurumda 1999-2003 yılları arasında vekâleten müdürlük görevini yürüttü. 2010 yılında Sakarya’da Lisanslı Harita Kadastro Mühendislik Bürosu faaliyetleri yürüttü. 2014 yılının Haziran ayında Adapazarı Belediyesi Başkan Yardımcılığı görevine atanan Deverenli, 2018 Şubat ayı itibariyle Büyükşehir Belediyesi İmar ve Şehircilik Dairesi Başkanlığı’nda göreve başladı.