Büyükşehir Kültür Sanat Etkinlikleri 13 Ekim Cuma günü Anadolu Ajansı tarafından oluşturulan ‘İstanbul Photo Awards 2017’ fotoğraf sergisinin açılışı ile devam edecek. Ofis Sanat Merkezi’nde gerçekleştirilecek program saat 15.00’da başlayacak.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı Ekim Kültür Sanat Etkinlikleri ‘İstanbul Photo Awards 2017’ fotoğraf sergisinin açılışı ile devam edecek. 13 Ekim Cuma günü Ofis Sanat Merkezi’nde gerçekleştirilecek serginin açılışı saat 15.00’da yapılacak. Anadolu Ajansı tarafından oluşturulan sergide dünyanın çeşitli bölgelerinde yaşanan önemli olaylar, haberlere konu olan fotoğraflar gözlerde yeniden canlanacak.

25 binin üzerinde fotoğraftan en iyileri
25 binin üzerinde fotoğraf başvurusu alınan yarışmada jüri tarafından seçilen içerik, estetik ve teknik açıdan en güçlü haber fotoğrafları Sakaryalı kültür sanat dostlarının beğenisine sunulacak. Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığından yapılan açıklamada; “Anadolu Ajansı’nın haber fotoğrafçılığı alanında bu yıl 3.’sünü düzenlediği yarışmada en güçlü haber fotoğrafları belirlendi. 2016 yılında dünyanın çeşitli bölgelerinde yaşanan önemli olaylar ‘İstanbul Photo Awards 2017’ isimli fotoğraf sergisi ile gözler önüne serilecek. Kültür sanat dostlarının beğenisine sunulacak sergiye tüm Sakaryalılar davetlidir” ifadelerine yer verildi.