Büyükşehir Belediyesi tarafından ‘Çevre Dostu Çocuk: Tomurcuk’ projesinde eğitimler devam ediyor. Karamehmetoğlu, “Eğitim projemizle çevreye duyarlı bireyler yetiştirmek ve gelecek nesillerimize temiz, daha da yaşanabilir bir çevre bırakmayı hedefliyoruz” dedi.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı tarafından hayata geçirilen ‘Çevre Dostu Tomurcuk’ projesi ilkokul öğrencilerine eğitimler sunmaya devam ediyor. Tomurcuk son olarak Ekinli İlkokulu, Çaybaşı Yeniköy İlkokulu, Kayalar Reşitbey İlkokulu ve Küpçüler İlkokulu’na misafir oldu, minik öğrencilerle buluştu. Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanı Recep Karamehmetoğlu, “Çevre Dostu Tomurcuk’ projesini geleceğimiz olan nesillere çevre bilinci kazandırmak için hayata geçirdik. Eğitimlerimiz tüm hızıyla sürüyor. İnşallah daha çok okulda daha çok öğrenciyle buluşmaya devam edeceğiz” dedi.

Eğitimler devam edecek
Karamehmetoğlu açıklamalarını şu şekilde sonlandırdı: “Çevrenin korunması tüm bireylerin sorumluluğundadır. Bilinçli bireylerin yetişmesi için de ‘Çevre Dostu Çocuk: Tomurcuk’ projesini hayata geçirdik. Eğitim projemizle çevreye duyarlı bireyler yetiştirmek ve gelecek nesillerimize temiz, daha da yaşanabilir bir çevre bırakmayı hedefliyoruz. Hamdolsun çok güzel geri dönüşler alıyoruz. İnşallah çevreye duyarlı bireylerin yetişmesi adına gerçekleştirdiğimiz eğitimlerimiz devam edecek” ifadelerini kullandı.