Büyükşehir Belediyesi Şubat Kültür Sanat Etkinlikleri Colin Trevorrow’un yönetmenliğini üstlendiği ‘Zaman Yolcuları’ filminin özel gösterimi ile devam etti.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Şubat Kültür Sanat Etkinlikleri özel sinema gösterimleri devam ediyor. Ofis Sanat Merkezi’nde gerçekleştirilen gösterimde 2013 yılı ABD yapımı ‘Zaman Yolcuları’ filmi Sakaryalı sinemaseverlerin beğenisine sunuldu. Film, salonu dolduran kültür sanat dostlarından tam not aldı.

Sinema gösterimleri devam edecek
Seattle’da çıkan aylık bir dergide çalışan 3 arkadaş, gazetede sıra dışı bir ilan görür: “Zaman yolculuğu yapacak eş aranıyor.” İlana başta şüpheyle yaklaşan gençler meraklarına yenik düşerek ilan sahibi Kenneth’i ararlar ve macera başlar. Festivallerin gözdesi olan Küçük Gün Işığım filmi yapımcılarının imzasını taşıyan film bilim-kurgu ve dramatik anlatıyı bir arada işleyen yönüyle Sakaryalılarla buluştu. Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığından yapılan açıklamada, “Filme yoğun ilgi gösteren kültür sanat dostlarına teşekkür ediyoruz. Özel sinema gösterimlerimiz devam edecek” denildi.