Büyükşehir Basketbol Takımı, Türkiye Basketbol Süper Ligi öncesinde tecrübeli bir isimle daha prensipte anlaşmaya vardı. Efes Pilsen ve Galatasaray gibi önemli kulüplerde top sürmüş deneyimli isim Can Akın önümüzdeki günlerde imzaya geliyor.

Sakarya Büyükşehir Belediyespor Profesyonel Basketbol Takımı, Türkiye Basketbol Süper Ligi hedefi doğrultusunda kadrosunu tecrübeli isimler ile güçlendirmeye devam ediyor. Sezon öncesi takımın başına Okan Çevik’i getiren Büyükşehir, kariyerinde Efes Pilsen ve Galatasaray gibi üst düzey takımlarda top sürmüş 1.90’lık guard Can Akın ile anlaşmaya vardı. Resmi imzanın önümüzdeki günlerde atılacağını belirten Basketbol Şubesi Başkanı Orhan Bayraktar, kadrolarını tecrübeli bir isim ile güçlendirmenin mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.

Takımımızı Güçlendiriyoruz
Yeni sezonda şampiyonluk hedeflerine ulaşmak istediklerini de belirten Bayraktar, “Uzun yıllar Basketbol Süper Ligi’nde top sürmüş tecrübeli guard Can Akın ile prensipte anlaşmaya vardık. Tecrübeli Guard Can Akın da önümüzdeki günlerde resmi imza atacak. İnşallah yeni sezonda Can Akın, Sakarya Büyükşehir Basketbol’un başarısı için ter dökecek. Takımımızı güçlendirmeye devam ediyoruz. Yaptığımız transferler ile birlikte yeni sezonda hedeflerimize ulaşmak için mücadele edeceğiz. İnşallah transfer şehrimiz ve takımımız için hayırlı olur” ifadelerini kullandı.