Büyükşehir Basketbol, geçtiğimiz sezonu Fransa şampiyonu Elan Chalon’da geçiren Milli Basketbolcu Mustafa Fall’ı kadrosuna kattı. Fall, FIBA Eurocup'ta çıktığı 20 maçta 30 dakika, 11,5 sayı, 8 ribaund, 3 asist ortalamalarını yakaladı.

Sakarya Büyükşehir Basketbol Spor Kulübü, Tahincioğlu Süper Ligi öncesinde kadrosunu güçlendirmeye devam ediyor. Büyükşehir Basket, son olarak Fransa Ligi şampiyonu Elan Chalon forması giyen ve aynı zamanda Fransa Milli Takımı için de mücadele eden Mustafa Fall’ı kadrosuna kattı. 2.18 metre boyunda olan Fall, geçen sezon FIBA Eurocup'ta çıktığı 20 maçta 30 dakika, 11,5 sayı, 8 ribaund, 3 asist ortalamalarını yakaladı. Büyükşehir Basketbol Spor Kulübünden yapılan açıklamada; “Uzun ve zorlu bir süreç sonrası ülkemizi, şehrimizi ve takımımızı tercih eden Mustafa, Fransa Milli Takımı kampının ardından Ağustos ayında takıma katılacak” ifadelerine yer verildi.

Mustafa Fall Büyükşehir’de
Büyükşehir Basketbol Spor Kulübü Basın Sözcüsü Erdal Şenkardeş, “Geçtiğimiz yılı Fransa şampiyonu Elan Chalon’da geçiren genç pivot Mustafa Fall’ı kadromuza kattık. Avrupa’nın önemli kulüpleri de Fall için devredeydi. Kendisi Sakarya’yı, takımımızı tercih etti. Yeni sezonda takımımıza önemli katkıları olacaktır. Yeni transferimizin şehrimize ve takımımıza hayırlı olmasını diliyorum” diye konuştu.