Büyükşehir Belediyesi Kültür Sanat Etkinlikleri’nde yeni dönem başladı. Tiyatro buluşmalarından panellere, konferanslardan konser ve sinema günlerine kadar birbirinden renkli etkinlikler yeni dönemde de Sakaryalılarla buluşmaya devam edecek.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı tarafından düzenlenen Kültür Sanat Etkinlikleri’nde yeni dönem başladı. Şive Neşe Baydar’ın eserlerinden oluşan ‘Arada Bir Yer’ resim sergisinin açılışı ile başlayan etkinlikler, 8 Ekim Perşembe günü (bugün) Ofis Sanat Merkezi’nde gerçekleştirilecek ‘Kara Deniz’ filminin özel gösterimi ile devam edecek. Yeni dönemde de tiyatro buluşmalarından panellere, konferanslardan konser ve sinema günlerine kadar birbirinden renkli etkinlikler Sakaryalılarla buluşacak. Büyükşehir Belediyesi’nden yapılan açıklamada, etkinliklere tüm kültür sanat dostları davet edildi.

Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı tarafından açıklanan Ekim Kültür Sanat Etkinlikleri’nde program takvimi ise şu şekilde;

20 Ekim Salı / 19.00 / AKM

Panel: Görünmeyen Üniversite Mehmet Zahid Kotku

Konuşmacılar: Nazif Gürdoğan, Ali Rıza Temel

21 Ekim Çarşamba / 18.00 / Sakarya Sanat Galerisi

Sergi: Etem Çalışkan

‘Kural İçinde Kuralsız’ Güzel Yazı Sergisi

23 Ekim Cuma / 19.00 / AKM

Panel: Medeniyet Köprüsü Beş Şehirli

Konuşmacılar: Prof. Dr. Ahmet Güner Sayar, Rasim Cinisli, Prof. Dr. Aydın Yüksel, Prof. Dr. Uğur Derman, Dr. Metin Eriş

Sinema Günleri / OSM / 20.00

8 Ekim Perşembe / Kara Deniz

Sinema Günleri / OSM / 20.00

15 Ekim Perşembe / Bombalar Altında

Sinema Günleri / OSM / 20.00

22 Ekim Perşembe / Artist

Sinema Günleri / OSM / 20.00

29 Ekim Perşembe / Baldan Acı