Büyükşehir Ramazan Etkinlikleri 25 Haziran Cumartesi günü Sakaryapark’ta Mustafa Ceceli Konseri; Kent Park’ta ise ‘Bizim Ramazanlarımız’ konulu söyleşi programları ile devam edecek. Etkinlikler saat 23.00’da başlayacak.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi 23. Ramazan Etkinlikleri devam ediyor. Etkinlik takvimi kapsamında 25 Haziran Cumartesi günü, söyleşi ve konser programları Sakaryalılar ile buluşacak. İlk olarak Kent Park’ta Zafer Dergisi işbirliği ile söyleşi programı gerçekleştirilecek. ‘Bizim Ramazanlarımız’ konulu programa Selim Gündüzalp, Ömer Sevinçgül ve Osman Suroğlu konuşmacı olarak katılacak. Etkinlik saat 23.00’da başlayacak.

Mustafa Ceceli Sahne Alacak
Günün bir diğer etkinliğine ise Sakaryapark Açık Hava Sahnesi ev sahipliği yapacak. Türk Müziğinin başarılı ismi Mustafa Ceceli Sakaryalı hayranları ile buluşacak. Mustafa Ceceli’nin ilahi eserlerinin yer alacağı konser 23.00’da başlayacak. Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı’ndan yapılan açıklamada, Kent Park ve Sakarya Park’ta gerçekleştirilecek programlara tüm vatandaşlar davet edildi.