Ramazan coşkusunu ilçelere ulaştıran Mobil Etkinlik Tırı’nın bu haftaki durakları Karapürçek, Serdivan, Karasu, Akyazı ve Kocaali oldu. Miniklerin doyasıya eğlendiği etkinlikler sonunda çocuklara çeşitli hediyeler de dağıtıldı.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Mobil Etkinlik Tırı, Ramazan programları kapsamında ilçeler arası ziyaretlerine yoğun bir şekilde devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde Karapürçek, Serdivan, Karasu, Akyazı ve Kocaali sakinlerinin Ramazan coşkusuna ortak olan mobil sahneye özellikle miniklerin ilgisi yoğun oldu. Mehteran gösterisi ve çocuk etkinlikleri ile vatandaşlar keyifli bir haftayı geride bıraktı. Gece boyunca doyasıya eğlenen çocuklar programın devamında Tarihi Osmanlı Macunu’nun tadına baktı. Programda ayrıca çocuklara çeşitli hediyelerde verildi.

Mobil Tırın Ramazan takvimi ise şu şekilde;

20 Haziran Pazartesi – Ferizli

21 Haziran Salı – Camili

22 Haziran Çarşamba – Söğütlü

23 Haziran Perşembe – Pamukova