SASKİ’nin 2016 yılında 635 personele 26 farklı alanda eğitim verdiğini belirten SASKİ Genel Müdür Yardımcısı Sebahattin Belik, “SASKİ olarak ‘Sürekli Eğitim, Sürekli Gelişim’ ilkesi doğrultusunda personellerimize yönelik kurum içi eğitimlerimize farklı alanlarda devam ediyoruz Projelerimiz kurumumuzun, personelimizin kalitesini ortaya koyuyor” dedi.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi, 2016 yılı kurum içi eğitim programları kapsamında 635 personele eğitim verdi. İnsan Kaynakları Dairesi Başkanlığı tarafından düzenlenen hizmet kalitesini arttırmaya yönelik programlarda SASKİ personellerine 26 farklı alanda toplamda 384 saatlik seminerler gerçekleştirildi.

26 farklı alanda eğitim
Geçtiğimiz yıl içerisinde gerçekleştirilen eğitimler ile ilgili değerlendirmelerde bulunan SASKİ Genel Müdür Yardımcısı Sebahattin Belik, “SASKİ olarak ‘Sürekli Eğitim, Sürekli Gelişim’ ilkesi doğrultusunda personellerimize yönelik kurum içi eğitimlerimize farklı alanlarda devam ediyoruz. 2016 yılı bu anlamda gerçekten dolu dolu bir yıldı. Personelimize İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitiminden Protokol ve Kurumsal İmaj Eğitimine, İhale Mevzuatı Eğitiminden Bilişim Güvenliği Eğitimine kadar birçok farklı alanda eğitimler verdik. Yıl içerisinde 635 personelimiz 26 farklı alanda toplamda 384 saat eğitim gördü” diye konuştu.

Güçlü ve güvenilir kadro
Sebahattin Belik, “Kurum olarak şehrimiz için önemli projeleri bir bir hayata geçirirken bir taraftan da personel kalitemizi böylelikle de vatandaşlarımıza verdiğimiz hizmet kalitesini daha da yukarılara çıkarmak için yoğun çaba sarf ediyoruz. Bugüne dek birçok ilki şehrimiz için gerçekleştirdik. Bu anlamda birçok dev projede de SASKİ yöneticilerinin, mühendislerinin imzası var. Söz konusu projeler kurumumuzun, personelimizin kalitesini ortaya koyuyor. Güçlü ve güvenilir bir kadromuz var. Yolumuza doludizgin devam ediyoruz. Bugün olduğu gibi bundan sonrada kurum olarak kalitemizi daha üst noktalara taşımak adına eğitim programlarımız artarak devam edecek” dedi.