Kentpark’a kazandırılan Kaykay Pistinin gençler tarafından yoğun ilgi gördüğünü açıklayan Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanı Türker Vardar, “Şimdi genç kardeşlerimiz kaykay ve patenleri ile çok rahat ve güvenilir bir şekide sporlarını yapıyor. Spor yapan arkadaşlarımızı gördükçe bizlerde memnun oluyoruz” dedi.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı tarafından Kentpark içerisinde hizmete sunulan Skateboard (Kaykay) Pisti gençler tarafından yoğun ilgi görüyor. Kaykay ve patenlerini alan gençler pistte hünerlerini sergiliyor. Konuyla ilgili değerlendirmelerini paylaşan Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanı Türker Vardar, kaykay ve paten tutkunu gençlerin artık güvenilir ve rahat bir şekilde spor yapabildiklerini belirtti.

Tutku Meselesi
Vardar açıklamalarını şu şekilde sonlandırdı; “Skateboard pisti konusunda çok ciddi talepler alıyorduk. Hemen bu talebi yerine getirdik. Şimdi genç kardeşlerimiz kaykay ve patenleri ile çok rahat ve güvenilir bir şekide sporlarını yapıyor. Bu bir tutku meselesi. Orada patenleri ile spor yapan arkadaşlarımızı gördükçe bizlerde memnun oluyoruz. İnşallah önümüzdeki süreçte genç kardeşlerimizi önceleyen çalışmaları hayata geçireceğiz. Bu vesileyle tüm kaykay ve paten sporu tutkunlarını pistimize bekliyoruz.”