İçmesuyu Ağına 387 Kilometre İlave

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi, hayata geçirilecek yeni içmesuyu yatırımlarının kesin projelerinin hazırlanması için ihaleye çıktı. SASKİ Genel Müdürlüğünde açık usulle gerçekleştirilen ihaleye, 7 teklif verildi. İhalenin komisyon başkanlığını yapan Genel Müdür Yardımcısı Sebahattin Belik, “387 kilometrelik içmesuyu hattı ve su alma yapısı projelerinin hazırlanması için ihaleye çıktık. Şehrimize hayırlı olsun. Komisyon değerlendirmelerinin ardından sonuç kamuoyu ile paylaşılacaktır” dedi.

7 Teklif Verildi
Sakarya İlçeleri Muhtelif Yerler İçmesuyu Kesin Projeleri Hazırlanması Hizmet Alımı İhalesi’ne verilen teklifler ise şöyle: Aydeğer Mühendislik İnşaat Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi: 668 bin 124 TL, Erbil Proje Müşavirlik Mühendislik Anonim Şirketi: 620 bin 250 TL, Özbek Mühendislik Limited Şirketi: 648 bin 915 TL, Adnan Akça: 547 bin 825 TL, Kıymet Piroğlu: 626 bin 750 TL, Piramit Mühendislik Müşavirlik Anonim Şirketi: 540 bin 490 TL, Çözüm Altyapı Mühendislik Müşavirlik Limited Şirketi: 589 bin 550 TL.