Yenikent Devlet Hastanesi Yöneticisi Op. Dr. Adil Murat Akgül ve beraberindeki heyeti makamında ağırlayan Başkan Toçoğlu, Kaynarca duble yolu ve hastane arasındaki bağlantı yolunda tamamlanan çalışmayı işaret ederek, hastane yönetimi ve vatandaşlardan gelen taleplerin bir bir yerine getirilmeye devam edeceğini söyledi.

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Sakarya Yenikent Devlet Hastanesi Yöneticisi Op. Dr. Adil Murat Akgül ve beraberindeki heyeti makamında ağırladı. Yenikent Devlet Hastanesi ile ilgili bilgiler veren Op. Dr. Akgül, yeni yapılan bağlantı yolu için Başkan Toçoğlu’na teşekkür etti. Op. Dr. Akgül, “Kuzey bölgelerimizden ambulansla gelen hastalarımız bu yolu kullanıyordu. Mevcut yol kötü olduğundan gelişlerde zorluklar yaşanıyordu. Bu konuyu Büyükşehir Belediye Başkanımız Zeki Toçoğlu’na ilettik. Çok duyarlı davrandılar ve kısa süre içerisinde yoldaki çalışmalar tamamlandı. Kendilerine teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı.

Mağduriyet Yaşanmayacak
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Toçoğlu, “Sizlerin de dediği gibi bu yol konusunda talepler alıyorduk. Yenikent Devlet Hastanesi’ne gelen hemşerilerimiz de yol konusunda taleplerini iletiyorlardı. Kaynarca duble yolu ve Yenikent Devlet Hastanesi arasındaki bağlantıyı sağlayan bu arterde gerekli asfalt serim işlemlerini başlattık. Hamdolsun kısa süre içerisinde bu çalışmayı tamamladık. İnşallah bu yolu kullanan vatandaşlarımız artık hiçbir mağduriyet yaşamayacaklar” diye konuştu.