Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nden gelen yetkililerle bir araya gelen Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Davut Yüce, Sosyal Gelişim Merkezi’nde devam eden çalışmalar ile ilgili misafir heyete bilgiler verdi.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Davut Yüce, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Bekir Köksal ve Başkan Danışmanı Nermin Tol’u Sosyal Gelişim Merkezi’nde ağırladı. Gerçekleştirilen programda heyet Sosyal Gelişim Merkezi’nde incelemelerde bulundu. Büyükşehir Belediyesi tarafından inşa edilen Sosyal Gelişim Merkezi, Kocaeli’den gelen heyet tarafından beğeni kazandı.

Örnek proje
Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Davut Yüce, “Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Bekir Köksal ve Başkan Danışmanı Nermin Tol örnek proje olan Sosyal Gelişim Merkezimizi incelemek üzere şehrimize geldi. Kendilerine merkezimizin işleyişi hakkında ayrıntılı bilgiler verdik. Ayrıca Fen İşleri Dairesi Başkanımız Ali Oktar’da merkezimizin mimari yapısını anlattı. Son derece verimli bir buluşma oldu. Kendilerine şükranlarımı sunuyorum” diye konuştu.