Büyükşehir Belediyesi şehir genelinde başlattığı asfalt çalışmalarına Ferizli’de devam ediyor. Bu kapsamda Ferizli’de bulunan Nalköy, Ceylandere ve Kusça mahalleleri grup yollarında asfalt serim işlemleri sona erdi.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı’ndan yapılan açıklamada, “Ferizli’nin mahallelerinde süren asfalt çalışmalarında Nalköy, Ceylandere ve Kusça Mahalleleri grup yollarındaki çalışmalar sonlanmıştır. Nalköy’de 3,5 kilometrelik güzergâha 4 bin ton asfalt atılırken; Ceylandere’de yaklaşık 2 kilometrelik güzergaha 2 bin 200 ton asfalt atılmıştır. Kusça’da ise 6 kilometrelik güzergâhta 6 bin 500 ton asfalt işlemi gerçekleştirilmiştir. Fen İşleri’ne bağlı ekiplerimiz çalışmalarını şehrin muhtelif bölgelerinde sürdürmektedir” ifadelerine yer verildi.