Astra Group Sakarya Büyükşehir Belediyespor Basketbol Takımı, Federasyon Kupası çeyrek final maçında Gelişim Koleji ile karşılaşacak. 22 Şubat Çarşamba günü Mersin Edip Buran Spor Salonu’nda oynanacak zorlu mücadele saat 18.00’da başlayacak.

Astra Group Sakarya Büyükşehir Belediyespor Basketbol Takımı, Federasyon Kupası çeyrek final müsabakasında 22 Şubat Çarşamba günü Gelişim Koleji ile karşılaşacak. Mersin Edip Buran Spor Salonu’nda oynanacak zorlu mücadele saat 18.00’da başlayacak. Basketbol Şube Başkanı Akif Köse, 22-26 Şubat tarihleri arasında Mersin’de oynanacak Federasyon Kupası’nı kazanarak şehre döneceklerini söyledi.

Kupa için kenetlendik
Güçlü bir ekibe sahip olduklarını ve ligde lider konumda bulunduklarını hatırlatan Köse, “Önemli ve tecrübeleri oyunculardan kurulu bir ekibe sahibiz. Son olarak aramıza Lazeric Jones’da katıldı.  Yönetim kurulumuz, teknik ekibimiz ve sporcularımız kupa için kenetlenmiş durumda. Takımımızın ilk önemli kupasını kaldırarak, taraftarlarımıza armağan etmek istiyoruz” ifadelerini kullandı.

Sezon sonunda hedef çifte kupa
Köse, “Bu yıl ciddi potansiyele sahip bir takım haline geldik. Geçmiş yıllarda üst ligin hep kapısından döndük. Geçen süre zarfında da Sakarya’nın basketbolda nasıl bir potansiyele sahip olduğunu gördük. Adım adım hedeflerimize doğru gidiyoruz. İlk olarak önümüzde Federasyon Kupası var. Kupayı kazanıp, ligi de şampiyonlukla tamamlayarak sezonu maksimum başarıyla bitirmek istiyoruz. Mersin’de mücadele edecek tüm teknik ekip ve sporcularımıza da başarılar diliyoruz” diye konuştu.