Büyükşehir Belediyesi 7. Liselerarası Tiyatro Şenliği’nde gösterimler başladı. İlk kez sahne tecrübesi yaşayan gençler, gösterdikleri üstün performans ile ayakta alkışlandı.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi, Valilik ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliği ile düzenlenen 7. Liselerarası Tiyatro Şenliği’nde gösterimler başladı. Bu yıl 19 lisenin 22 farklı oyunla AKM sahnesinde gerçekleştireceği şenlikte Geyve Ali Fuat Başgil Anadolu Lisesi öğrencilerinin hazırladığı ‘Başımıza Gelenler’ isimli oyun izleyiciler ile buluştu.

Sırada ‘Pabucumun Kralı’ Var
Yoğun katılım ile gerçekleştirilen gösterimin sonunda genç tiyatrocular ayakta alkışlandı. Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı’ndan yapılan açıklamada, “Liselerarası Tiyatro Şenliği’nde 2. buluşma 28 Nisan Perşembe günü AKM’de Özel Sentez Anadolu Lisesi öğrencilerinin sahneleyeceği ‘Pabucumun Kralı’ isimli oyun ile devam edecektir. Saat 19.00’da başlayacak gösterime tüm vatandaşlarımız davetlidir” ifadelerine yer verildi.