Akyazı Kuzuluk Kanalizasyon Hattı çalışmalarının devam ettiğini belirten SASKİ Genel Müdürü Rüstem Keleş, “Bölge için projelendirdiğimiz 53 kilometrelik hattın 41 kilometresi tamamlandı” dedi.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürü Rüstem Keleş, Akyazı’da başlatılan altyapı çalışmalarının önemli ölçüde tamamlandığını açıkladı. Kuzuluk Mahallesi atıksularını Akyazı Arıtma Tesisine ulaştıracak 53 kilometrelik hattın 41 kilometresinin imalatının yapıldığını da belirten Rüstem Keleş, “Akyazı’ya bağlı Kuzuluk Mahallesi için projelendirdiğimiz 53 kilometrelik hattın 41 kilometresi tamamlandı. Ekiplerimiz yoğun bir şekilde çalışmalarına devam ediyor” diye konuştu.

6,5 Milyonluk Yatırım
Rüstem Keleş, “Yaklaşık 6,5 milyonluk yatırımımızla Akyazı’ya bağlı Kuzuluk Mahallesi’ni sağlam altyapıyla buluşturuyoruz. Uzun yıllar hemşerilerimizin hizmetinde olacak altyapı sistemi, Akyazı Atıksu Arıtma Tesisi ile entegre olacak. Atıksular, tesislerimizde gerçekleştirilecek en ileri arıtma işleminin ardından doğal ortama deşarj edilecek. Bölgenin doğal güzellikleri korunacak, çevre kirliliğinin önüne geçilecek. Kısa süre içerisinde tamamlamayı hedeflediğimiz yatırımımızın ilçemize ve hemşerilerimize hayırlı olmasını diliyorum” ifadelerini kullandı.