Şehrin muhtelif yerlerinde modern içmesuyu depo çalışmalarının devam ettiğini belirten SASKİ Genel Müdürü Rüstem Keleş, “Arifiye Kemaliye, Erenler Tepe, Akyazı Bıçkıdere, Adapazarı Çamyolu, Kocaali Aktaş, Geyve Sarıgazi, Doğançay ve Karaçam Mahallelerine modern içmesuyu depoları inşa ediyoruz” dedi.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürü Rüstem Keleş, şehrin muhtelif yerlerinde modern içmesuyu depo inşa çalışmalarının tüm hızıyla devam ettiğini açıkladı. Rüstem Keleş, “Şehrimizin muhtelif yerlerinde en ileri teknolojiye sahip içmesuyu depoları inşa ediyoruz. Arifiye Kemaliye, Erenler Tepe, Akyazı Bıçkıdere, Adapazarı Çamyolu, Kocaali Aktaş, Geyve Sarıgazi, Doğançay ve Karaçam Mahallelerine modern içmesuyu depoları kazandırıyoruz” diye konuştu.

Yetersizlik Yaşanmayacak
Rüstem Keleş, “İnşa ettiğimiz içmesuyu depoları ile bu bölgelerde yaşayan hemşerilerimiz yaz aylarında içmesuyunda yetersizlik ve yağışlı havalarda bulanıklık yaşamayacaklar. Bölgedeki çalışmalarımızın tamamlanmasıyla hemşerilerimizin musluklarından kaliteli, temiz ve bol su akacak. Ayrıca bugüne kadar içmesuyu hattı inşa çalışmalarımız kapsamında 45 modern içmesuyu deposu inşa ettik. 30 içmesuyu deposunda da çalışmalarımız devam ediyor. İnşallah devam eden tüm çalışmalarımızın tamamlanmasıyla hiçbir mahallemizde içmesuyu sorunu yaşanmayacak” ifadelerini kullandı.