Büyükşehir Yaz Spor Okulları’nda eğitimlerine devam eden gençler, eğlenerek yeni şeyler öğreniyor. Genç sporcular bir yandan yeteneklerini keşfederken diğer yandan yeni arkadaşlıklar ediniyor.

Sakarya  Büyükşehir Belediyesi Yaz Spor Okulları’nda eğitimler devam ediyor. 14 ilçede 20 branş ve 200 eğitmeni ile öğrencilerin yaz tatilini verimli bir şekilde geçirmesini sağlayacak yaz spor okullarında 10 bin öğrenci yer alıyor. Şehrin muhtelif bölgelerinde yer alan spor alanlarında eğitimler alan gençlerin yüzü gülüyor. Hem öğrencilerin hem de ailelerin yaz spor okullarından çok memnun olduklarını ifade eden Gençlik ve Spor Şube Müdürü Ertuğrul Erdem, çocukların verimli bir yaz tatili geçireceklerini belirtti.

Verimli Yaz Dönemi
Erdem açıklamalarını şu şekilde sürdürdü; “Kısa süre önce yaz spor okullarımızın başlangıcını yapmıştık. Hem ilçelerimizde hem de şehrin muhtelif bölgelerinde bulunan spor alanlarımızda genç kardeşlerimiz eğitimler alıyor. İnşallah verimli bir yaz dönemi geçirecekler. Burada çocuklarımızın eğlenerek bir şeyler öğreniyor olmaları bizleri de memnun ediyor. Bu vesile ile çocuklarımızın gece gündüz yanında olan ailelerine de teşekkürlerimi sunuyorum.”