Büyükşehir Yol Bakım ve Altyapı Koordinasyon Dairesi Başkanı Haydar Akbulut, “Kentsel tasarım ve cadde yenileme çalışmalarımız kapsamında Kavaklar Caddesi, Ankara Caddesi ve Soğanpazarı Caddesinde yenileme çalışmalarımız sonlandı. Hayırlı olsun” dedi.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi şehrin birçok noktasında asfaltlama çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. ‘Şehir Senin İçin Yenileniyor’ sloganıyla başlatılan kentsel tasarım ve cadde yenileme çalışmaları tüm hızıyla sürerken, ana arterler ve ilçe grup yollarındaki asfaltlama çalışmaları da bir bir sonlandırılıyor. Yol Bakım ve Altyapı Koordinasyon Dairesi Başkanı Haydar Akbulut son olarak Adapazarı Kavaklar, Ankara ve Soğanpazarı Caddelerinde asfaltlama çalışmalarının kısa sürede tamamlandığını ve bölgenin çehresinin önemli ölçüde değiştiğini belirtti.

Çalışmalar Sürecek
Akbulut, “22 Ekim Cumartesi günü 23.00 ile 23 Ekim Pazar 11.00 saatleri arasında Kavaklar, Ankara ve Soğanpazarı caddelerinde asfalt serim işlemlerini gerçekleştirdik. Sıcak asfalt dökümünün tamamlanmasının ardından caddeler araç trafiğine açılarak yeni yüzleriyle vatandaşımızın hizmetine sunuldu. Asfaltlama çalışmalarımız şehrin muhtelif yerlerinde devam edecek. Esnaf ve vatandaşlarımıza hayırlı uğurlu olsun” diye konuştu.