Büyükşehir Belediyesi Erenler Atatürk Stadyumu tribün çatısında başlatılan yenileme çalışmaları tamamlandı.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından inşa edilen Erenler Atatürk Stadyumu Sentetik Sahasında tribün çatısı yenileme çalışmaları sona erdi. Daha önce yoğun kar yağışı sonrası çatısında çökme meydana gelen stat ile ilgili Büyükşehir inceleme başlatmış, çatı söküm çalışmaları da derhal tamamlanmıştı. Çatısının yenileceği açıklanan tesis ile ilgili tüm hazırlıklar tamamlanmış, yenileme çalışmaları başlatılmıştı.

Daha Sağlam Bir Çatı
Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Fen İşleri Dairesi Başkanı Ali Oktar, “Yenilenen tribün çatısında zemin üzerinde çelik kolonlar kullandık. Bu sayede stada daha sağlam bir özellik kazandırmış olduk. Betonarme malzeme de kullandığımız çalışmalarımızla tribün alanı çok daha güvenli hale getirildi. Tesisimiz müsabakalara ve diğer faaliyetlere kapılarını açtı. Hayırlı olsun” diye konuştu.