Büyükşehir Belediyesi Tarımsal Hizmetler ve Muhtarlık İşleri Dairesi Başkanlığı 11-15 Nisan tarihleri arasında Kocaeli’de düzenlenen Doğu Marmara Tarım Fuarı ve Doğu Marmara Sera Bahçe ve Süs Bitkileri Fuarına katıldı. Çelebi, “Şehrimiz tarımı için birçok çalışmaya katılıyor, incelemelerde bulunuyoruz. Şehrimizde kaliteli tarımı ve tarım potansiyelini arttırmak için çalışmalarımıza devam edeceğiz” dedi.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Tarımsal Hizmetler ve Muhtarlık İşleri Dairesi Başkanlığı 11-15 Nisan tarihleri arasında Kocaeli’de düzenlenen Doğu Marmara Tarım Fuarı ve Doğu Marmara Sera Bahçe ve Süs Bitkileri Fuarı’na katıldı. Fuarda; Tarımsal Hizmetler ve Muhtarlık İşleri Dairesi Başkanı Yusuf Çelebi, Destek Hizmetleri Dairesi Başkanı Recep Ören, Veteriner Hizmetleri Şube Müdürü Nagihan Yaman ve Muhtarlık İşleri Şube Müdürü Erhan Şakiroğlu yer aldı.

Kaliteli tarım
Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Tarımsal Hizmetler ve Muhtarlık İşleri Dairesi Başkanı Yusuf Çelebi, “Büyükşehir Belediyesi olarak şehrimizin tarımını korumak, gelişen teknoloji ile birlikte verimi arttırmak gibi birçok çalışmaya katılıyor, incelemelerde bulunuyoruz. Şehrimiz tarım potansiyelinin farkındayız. Şehrimizde kaliteli tarımı ve tarım potansiyelini arttırmak için çalışmalarımıza devam edeceğiz” dedi.