Büyükşehir Belediyesi OSM’de öğrencilere dönük gerçekleştirilen atölye çalışmaları devam ediyor. Sanatsal farkındalığın geliştirilmesinin amaçlandığı atölye çalışmaları ile öğrenciler resim yaparak eğlenmenin ayrıcalığını yaşıyor.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Ofis Sanat Merkezi, ilkokul öğrencilerini ağırlamaya devam ediyor. Son olarak Adabilim Koleji öğrencilerinden oluşan 40 kişilik grup Ofis Sanat Merkezi’nde bulunan resim sergisini öğretmenleri gözetiminde gezdiler. Sanatsal farkındalığın geliştirilmesinin amaçlandığı atölye çalışmaları ile öğrenciler resim yaparak eğlenmenin de ayrıcalığını yaşadılar. Ziyaretin ardından ise aileler merkeze yapılan ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek, Büyükşehir Belediyesine teşekkür ettiler.