Büyükşehir Belediyesi Sosyal Gelişim Merkezi öğrencileri 2017 yılında gerçekleşmesini istedikleri dilekleri için bir video klip çalışması hazırladı. Öğrencilerin yeni yıl dileklerini dile getirdiği video klip izleyenler tarafından beğeniyle karşılandı.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Sosyal Gelişim Merkezi öğrencileri 2017 yılında gerçekleşmesini istedikleri dilekleri için bir video klip çalışması hazırladı. Öğrencilerin ortak dileği dünyada savaşların ve terörün son bulması, savaş mağduru çocukların temel ihtiyaçlarının giderilmesi yönünde oldu. Ayrıca çocuklar özel hayatlarına dair isteklerini de dile getirdi. Minikler yeni yılda daha fazla oyuncak ve alışveriş yapmanın hayalini kurdu.

Öğrencilerden hassas davranış
Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Aile ve Çocuk Hizmetleri Şube Müdürü Murat Kıroğlu, “Küçücük yüreklerinde büyük merhamet ve büyük umutlar taşıyan minik öğrencilerimizle ne kadar gurur duysak azdır. Yeni yıl dileklerinde çok hassas bir davranış örneği ortaya koydular. Tüm öğrencilerimizi kutluyorum. Yeni yılda bizlerde öğrencilerimizle aynı dilekleri paylaşıyoruz” ifadelerini kullandı.