Doğukan Şanlı Yeniden Büyükşehir’de

Sakarya Büyükşehir Belediyespor Basketbol Takımı, yeni sezon öncesinde kadrosunu güçlendirmeye devam ediyor. Büyükşehir, son olarak Galatasaray Odeabank’ta forma giyen genç oyuncu Doğukan Şanlı’yı kadrosuna kattı. Daha önce 2014 – 2015 sezonunda da yeşil siyahlı formayı giyen Şanlı, yeni sezonda da Büyükşehir Belediyespor’un başarısı için ter dökecek.

Başarı Gelecek
Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Basketbol Şube Başkanı Akif Köse, “Takımımızın eski oyuncularından olan Doğukan Şanlı’yı yeniden kadromuza dahil ettik. Milli takımların alt jenerasyonlarında da görev almış başarılı bir kardeşimiz. İnşallah bu sezon göstereceği performans bizler için önemli olacak. Takımımızın başarısında rol oynayacaktır. Transferlerimiz devam ediyor. Bu sezon iddialı bir kadro kurduk. Sonunda başarıyı elde edeceğiz” diye konuştu.