Pamukova Esentepe Projesi’ni inceleyen Başkan Toçoğlu, “700-800 metrelik yükseklikte yer alan bu projeyle şehrin güney ucu tepeden izlenebilecek. Projemizin tamamlandığında Pamukova ve şehrimize yeni bir soluk kazandıracağına inanıyoruz. Hayırlı olsun” dedi.

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Pamukova Esentepe Sosyal Tesisleri’nde incelemelerde bulundu. Beraberinde SASKİ Genel Müdürü Rüstem Keleş ile şantiye alanında yetkililerden bilgiler alan Başkan Toçoğlu, sosyal tesislerin Pamukova’ya yeni bir soluk kazandıracağını söyledi. Toçoğlu hayata geçirilen yeni yatırımlarla artık güney ilçelerinin projelerle anıldığı vurgusunda bulunarak, şehrin bu bölgesini yeni yatırımlarla buluşturacaklarını ifade etti.

30 Bin Metrekarelik Tesis
Başkan Zeki Toçoğlu, “30 bin metrekarelik alanda tüm Pamukova’yı tepeden gören sosyal tesislerde çalışmalarımız hızla devam ediyor. Buradan tüm Mekece ve Bağlarbaşı boğaz manzarasını sevdiklerimizle, ailemizle hep birlikte izleyebileceğiz. Aynı zamanda şehrimizin tüm bu güney hattı için bu proje önemli bir göstergedir. Sadece bölgede yaşayan vatandaşlarımızın değil, farklı yerlerden de ziyaretçilerin tesislerimizde buluşacağını düşünüyoruz. Hem şehrimize hem de bölgede yaşayan hemşerilerimize hayırlı olmasını diliyorum” diye konuştu.

Yenilenen Pamukova
Toçoğlu, ““Tesislerde bulunacak binanın kaba inşaatı neredeyse tamamlanmak üzere. Bir yandan da çevresinde bulunacak sosyal donatı alanlarında işlemler sürüyor. İnşallah kısa süre içerisinde tesisimizi Pamukova’ya kazandıracağız. Altyapısı tamamen yenilenen Pamukova’da asfalt atağımız da devam ediyor. SASKİ ekiplerimizin çalışmalarını tamamladığı bölgeleri hemen sıcak asfaltla buluşturuyoruz. Bu konuda bizlere desteklerini esirgemeyen Pamukovalı hemşerilerimize şükranlarımı sunuyorum” şeklinde konuştu.